Vipunostoja kuntosalilla

Mulla pyörii päässä jatkuvasti mun liikunta-alan opiskelut kun joka päivä tulee luettua ja opeteltua ja pitää yrittää kovasti sisäistää ja oppia niin hyvin, että suoriudun koulutuksesta. Tarkoittaa sitä, että tänne blogiinkin ne kouluasiat pukkaa väkisin. Kuten nyt. Koska päässä ei juuri muuta pyöri kun nämä liikuntajutut.

Oon aina tai ainakin viimeiset visi vuotta ellei yli tykännyt kaikenlaisesta voimatreenistä. Kuntosalihommista, crossfitista, kotona treenaamisesta, kehonpainotreenistä, triathlonseuran juNpasta, kahvakuulasta, ihan kaikesta mikä pitää lihakset kunnossa.

Tänään tein härren kanssa voimatreenin, mentiin kahdestaan salille ilman ystävä Teijaa joka yleensä on mukana. Suunnittelin itselleni muutamat liikkeet käsipainoilla tehtäväksi jotta sisäistäisin ja oppisin mahdollisimman hyvin.

Seuraavassa joitain mietteitä liikkeistä:

VIPUNOSTO SIVULLE KÄSIPAINOILLA. (hartialihaksen keskiosa)

Hartioiden levyinen haara-asento, selkä suorana, polvet hieman koukussa. Käsipaino kummassakin kädessä. Kädet alhaalla reisien vieressä tai edessä, kyynärpäät pienessä koukussa. Nosta painot suoraan sivulle hartiatasoon. Liike lähtee olkapäästä ja pitäisi saada myös tuntumaan siellä. Rauhallinen palautus.

vipunostot02

…………………….

VIPUNOSTO ETEEN KÄSIPAINOILLA. (hartialihaksen etuosa)

Hartioiden levyinen haara-asento, selkä suorana, polvet hieman koukussa. Käsipaino kummassakin kädessä, painot kiinni etureisissä. Nosta käsivarsia vuorotellen eteen ylös silmien korkeudelle. Rauhallinen palautus.

vipunostot03

…………………….

PYSTYSOUTU KÄSIPAINOILLA (olkapäät, yläselkä)

Tukeva haara-asento, käsipainot kädessä reisien edessä kämmenet vartaloa kohti. Vedä käsipainot lähellä vartaloa ylös leukaa kohti kyynärpäät edellä. Selkä tiukkana. Pysäytä painot hetkeksi liikkeen yläasennossa. Rauhallinen palautus.

vipunostot01

…………………….

Lisäksi tein ainakin VIPUNOSTO TAAKSE KÄSIPAINOILLA  ja KICKBACK. OLANKOHAUTUSTA kokeilin.

Liikuntapäiväkirja Facebookissa.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s