Mustavalkoinen sunnuntai

Herätys klo 6:00, mutta väsyttää joten siirrän kelloa vielä puoli tuntia eteenpäin ja herään sitten klo 6:30 uudelleen. Väsyttää edelleen. Takana on kaksi pitkää koulupäivää personal trainer -koulutusputkessa.  🙂 Ihania päiviä, mutta jos kestävät sinne yli klo 18 niin silloin alkaa käydä raskaaksi.

111
Kapuan alakertaan ja kun isompi koira Tärppä kuulee askeleeni se alkaa heiluttaa häntää voimakkaasti. Makaa kyljellään lattialla, ei nouse ja häntä vaan heiluu ja heiluu kiihtyvällä tahdilla. Heilutukselle ei tuu loppua, tämä on joka-aamuista. Toivotan hyvät huomenet koirille silitellen niitä yksi kerrallaan. Ensin Tärpälle ja sitten Mortille. Joka aamu sama järjestys. Tärpän turkin leikkaamisella alkaa olla jo kiire, en vaan saa aikaiseksi.
112
Mortti nukkuu sohvalla parin kolikon vieressä. Ei korvaansa lotkauta kun silittelen ja toivotan huomenet.
125
Juon kahvia, surffailen mieliblogeissa joista yksi kestosuosikki on liinailua.blgospot.fi, josta saankin inspiraatiota kuvailla tämän päivän tekemisiäni.
113
Aamupalaksi kahvia, kaurapuuroa omenasoseella. Härrelle puuro valmiiksi toiselle puolelle pöytää. Lämmittää mikrossa kun herää.
114
Eväitä. Paistelen näitä pikkuisia ruusukaaleja päivän eväsruokaani.
115
Tänään opiskeluissa on kehon painolla treenaaminen. Piti pukee rikkoota ja päädyin mustiin Niken juoksuhousuihin ja mustaan Zeropointin kompressiopaitaan. Tukka on hassussa vaiheessa kun en oo käynyt parturissa miesmuistiin. =D
116
Koirien kanssa lenkille ja kissa Kaisakin päättää tulla koko lenkin meidän kanssa. Kuten aika usein.
117
Ajelen kohti opiskelupaikkaa.
118
Ihanan keltaiset syksyn värit, värikylläisyys oikein tunkee silmään. Parkkeeraan kaarani ilmaiselle paikalle (sunnuntai). Unohdan sitä paitsi koko päiväksi autoni avaimen virtalukkoon ja oven auki. Niin mua.
119
Tuamiokirkko on hiano.
Tuolla päiväni vietän.
Tuolla päiväni vietän.
120
Meninkö tosiaan hissillä? Vetelät käyttää hissiä sitä mieltä olen.
123
Suoraan jumppasaliin ja keltaisen jumppapallon päälle istumaan.
121
Taas tulee ihan hirveesti tietoo ja taitoo ja vinkkejä omaan treeniliikepankkiin. Erittäin hyvä opettaja taas jälleen kerran. Täällä ei ole huonoa opea ollutkaan, kaikilla on valtava osaaminen.
122
Omakuva tauolla. Pitkä päivä.
124
Opiskelun jälkeen oli vielä mentävä apteekkiin ostamaan Tärpälle Addisonintautipillereitä kun olivat vähissä. Lopulta pyörin parissakin keskustan apteekissa ensin ettien parkkipaikkaa ja mitä kaikkee. Onneksi kuitenkin sain koiralle lääkkeet. Kattelin miten tyhjä ja ruma plätty Tampereen Keskustori onkaan. Se on epäonnistunut. Haaveilen taas kerran keskusta-asumisesta. Aion ehkä muuttaa sinne. =) Mikäs siellä olis asuessa.

Tähän loppui kuvat tältä päivältä, mukavaa sunnuntai-illan jatkoa.

Liikuntapäiväkirja Facebookissa.

Mainokset

2 thoughts on “Mustavalkoinen sunnuntai

 1. Mä niin tykkään sun aamutuokiokuvauksista. 🙂 Ehkä eniten siksi, kun niissä tuntuu leijuvan hiljainen rauha, mutta silti tärkeät asiat tapahtuu napakasti. Omat aamut kun tuppaa olemaan ärsyttävästi kaikkea muuta: kellon torkutusta, hereille raahautumista, kiirettä ja kiukkua. Itse voin niihin vaikuttaa, vaan kappas, en vaikuta. 😀 Alkaisko valmistautua uuden vuoden lupaukseen? 🙂

  Tykkää

  1. Aamut on aika parhaita. Harmi vaan kun en saa niistä kunnolla nauttia tai niin usein kun haluaisin kun menen niin kovin aikaisin töihin.

   Haha, jos et vaikuta niin sitten et vaan vaikuta. =D Mulla tulee aikainen herääminen ihan luonnostaan ja parhaita on semmoset päivät kuten vaikka huomenna, herään kai kuudelta viimeistään ja menen vasta kymppiin töihin.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s