Kotitreenipäivä

himassatreenia02

Olen nyt jo kolme viikkoa ottanut rennosti ja palautellut itseäni sekä henkisesti että fyysisesti Finntriathlon Tahkon täyden matkan triathlonkisan jälkeen. Olen tehnyt vain jotain kevyttä liikuntaa ja antanut kroppani levätä. Nyt alkaa riittää, nukkumiset on nukuttu eikä enää väsytä sillä tavalla, hengästyminen ei enää tunnu ihmeelliseltä eli hyvin olen tainnut palautua. Treeni on alkanut maistua ja houkuttaa koko ajan enemmän ja enemmän.

Tänään oonkin käynyt ystävän kanssa juoksemassa (Teijan josta kerroin viime postauksessa) jonka jälkeen tehtiin meillä kotona yläkerran treenihuoneessa jonkinlaista hikitreeniä. =)

himassatreenia01

Tehtiin kiertoharjoitteluna seuraavat liikkeet:

 • BURPEE ELI YLEISLIIKE
 • SUORAT VATSALIHAKSET
 • VINOT VATSALIHAKSET
 • KYYKKY
 • KYLKINOSTOT
 • SELKÄ

Jokaista liikettä yksi minuutti kerrallaan ja heti siirrytään seuraavaan liikkeeseen ilman taukoa. Kun kaikki kuusi liikettä on tehty on kuusi minuuttia mennyt jonka jälkeen parin minuutin tauko ja kahdesti vielä koko sessio uudelleen. Kivaa ja hikistä. Jos tätä tekee eritasoisen kaverin kanssa niin se on kans mukavaa, että voidaan tehdä yhtä aikaa samaa liikettä ja silti kumpikin voi tehdä täysin omaan tahtiinsa tai oman tasonsa mukaan. Jos tuntuu kovin raskaalta niin minuutin voi lyhentää vaikkapa 40 sekuntiin.

himassatreenia03

Kiertoharjoittelu”jumpan” jälkeen käsilläseisonnan harjoittelua. Mää oon aikaisemmin harjoitellut käsilläseisontaa vain nurmikolla ilman seinää ja se on ollut yllättävän helppoa, mutta nyt sisällä kun aloin harjoitella seinää vasten niin en millään meinannut uskaltaa töksäyttää jalkoja seinään. Mutta sitten kun se kerran onnistui niin olikin helppoa. =)

Yritän pönöttää käsilläseisonta-asennossa mahdollisimman kauan jalat seinässä kiinni ja myös jalat irti seinästä. Seuraava vaihe harjoittelussa on painonsiirto kädeltä toiselle, että se joskus etenisi siihen käsilläkävelyyn.

ka

halauksessa
Aamulla mettässä koirien kanssa.

Huomenna sitten varmaankin oma juoksulenkura härren kanssa jee.

Kuvissa vilkkuvat moniväriset treenitrikoot löysin sattumalta toissapäivänä melkein ohimennen Tampereen Kalevan XXL-urheilukaupasta sikahalvalla. Niken juoksutrikoot ja hinta 19,90. Normihinta yli viiskymppiä.

Uuret rikoot.
Uuret rikoot.

Liikuntapäiväkirja Facebookissa.

Mainokset

2 thoughts on “Kotitreenipäivä

 1. Mä pisin halunnut alkaa harjoittelemaan käsilläseisontaa, mutta tuo pirun ranne… :/
  Kivat uudet pöksyt 🙂

  Tykkää

  1. Ranne perhana. Ranteet on muutenkin aika kovilla käsilläseisonnassa. Mää muistan joskus alkaessani harjoitella punnerruksia miten pirusti se otti ranteisiin, mutta nyt ranteet ei enää sano mitään rasituksesta. Hauskat pöksyt ja mää tykkään myös tosta pituudesta.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s