Aamupalaa, tofujätskiä ja juoksuvetoja

Juoksu 40 min.
6 x 200 m nousevavauhtiset vedot 200 m kävelypalautuksella.

Pyöräily 1 h 33 min (eilen).
Keskisyke 125, maksimi 146.
42,61 km, 27,6 km / h.

Mun aamupala on melkein aina kaurapuuroa ja marjoja, pikkasen soijajogurttia sekaan nyt kun oon laajentanut kasvissyön. Kahvia tietenkin ja sitä riisimaidolla.

Simppeli sunnuntaiaamupala.
Simppeli sunnuntaiaamupala.

Sunnuntaisin kun yleensä on vapaata töistä niin on kiva syödä oma herkkuaamupala ja niin tapahtui viime sunnuntainakin eli eilen. Heräsin pitkään nukutun yön jälkeen ja aloin kasata aamupalaa pöytään. Siihen kuului paahtoleipää, inkiväärimarmeladia (saatu blogin kautta) Oatly kaurajogurttia, mustikoita, pinaattia, hedelmiä, siemeniä, kahvia. Naminami.

Ginger People -inkiväärimarmeladia (saatu blogin kautta) ja paahtoleipää.
Ginger People -inkiväärimarmeladia (saatu blogin kautta) ja paahtoleipää. Oikein hyvää.

Söin vattani tosi täyteen.

Haluan sunnuntaisin herkutella aamiaisella.
Haluan sunnuntaisin herkutella aamiaisella.

Sunnuntaille treenit näytti pyörälenkkiä ja puin päälleni jo kauan omistamiani Castelli-merkkiset triathlontopin ja -housut. En oo pitänyt näitä vaatteita kertaakaan aiemmin sillä en tykkää näin lyhyestä trikoon puntista, enkä meinaa millään edes tottua. Oon kyllä totutellut sillä naisten mallin vermeissä on monesti lyhyehkö puntti. Ainakin triathlonasuissa. Tilasin tämän asun jostain ulkomailta ja kuvassa näytti siltä, että puntit olisivat pidemmät. No, kuva oli tietokoneella piirretty ja osasin kyllä odottaa tämmöstä reiden esittelevää housua vaikka toivoinkin muuta.

Castelli 2-osainen triathlonasu eli toppi ja pöksyt.
Castelli 2-osainen triathlonasu eli toppi ja pöksyt.
J. & J.
J. & J.

Piti lähteä kolmen tunnin pyörälenkuralle ja lähdettiinkin, mutta ei oltu edetty edes kahtakytä minuuttia kun mun takarenkaasta kuului iso pihinä ja rengas tyhjeni. Puhkes perhana. No, meillä oli semmonen painepullossa oleva paikkausvaahto- tai litku mukana jonka härre änkes mun puhjenneen tuubirenkaan sisään siittä aukosta mistä ilmakin pumpataan.

Paikkauslitku.
Paikkauslitku.

Tää paikkauslitku toimii siten, että se tukkii renkaassa olevan reiän sisältä päin jonka jälkeen renkaaseen voi pumpata taas ilmaa ja matka voi jatkua. Nyt se ei kuitenkaan toiminut koska renkaassa oli joku pidempi viilto sivussa huonosti tai jotain en tiä. Ei kuitenkaan toiminut.

Tursuaa.
Tursuaa.

Härre lähti sitten polkasemaan kotio ja tuli takaisin toisen takavanteen ja -renkaan kanssa autolla oma pyörä auton perässä. Vanteen vaihto mun pyörään ja molemmat pyörät auton kyytiin ja ajettiin jonnekin sopivalle parkkikselle mistä lähdettiin polkemaan. Aikaa oli mennyt jo vaikka kuinka paljon ja tässä vaiheessa ajateltiin, että suunniteltua lenkkiä pitää varmaan lyhentää.

Poljettiin Lempäälän Säijään ja sieltä vielä jonnekin Lempäälän Nesteelle missä ollaan käyty vaikka kuinka monta kertaa jätskillä. Niin nytkin.

Säijässä. Lehmiä.
Säijässä. Lehmiä.

Mää join kahveen ja söin Tofuline-päärynäjätskin joka oli tosi hyvää nami nami. En oo ennen vielä syönyt näitä soijajäätelöitä, aina kun oon ostanut vegaanisen jätskin se on ollut kaurajäätölöö, Oatlya. Hyvää sekin. Huono pointti näissä vegaanisissa jätskeissä on se, että ne ovat tosi tylsiä. Tääkin oli ihan tavallinen päärynäpuikko ilman mitään nykyaikaista tvistiä.  🙂  Samaten ne Oatlyn kaurajäätölötörpöt on ihan perus mansikka, vanilja ja suklaa. Jotain boonusta hei näihin kasvisjäätölöihin kiitos.

Tauolla jätskillä. Tofuline päärynäpuikko, hyvää.
Tauolla jätskillä. Tofuline päärynäpuikko, hyvää. Ja oli tarpeeksi iso.

Pyörälenkki tuli tehtyä, hyvä peruskestävyyslenkki oli se.

Tänään sitten käytiin härren kanssa Pirkkalan urheilukentällä tekemässä 200 m reipasvauhtisia vetoja 6 kpl.

Tänään.
Tänään.

Ekana juostiin 2 km alkuverraa jonka jälkeen vedot. Vetojen välissä 200 m palautus kävellen. Lopuksi noin 1 km rento hölköttely.

1. 200 m veto 1 min 2 sek, syke 125

2. 200 m veto 58,8 sek, syke 136

3. 200 m veto 55,2 sek, syke 141

4. 200 m veto 52,6 sek, syke 146

5. 200 m veto 48,9 sek , syke 148

6. 200 m veto 47 sek, syke 152

Vedot meni justiinsa kuten piti, jokainen edellistä nopeampi. Viimeisessä keskivauhti oli 3 min 46 sek / km.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Semmonen oli tämän päivän treeni, lyhyt ja ytimekäs.

Liikuntapäiväkirja Facebookissa.

Mainokset

5 thoughts on “Aamupalaa, tofujätskiä ja juoksuvetoja

  1. Hei ostat sitä Tofulinen caramel -tötteröä, se on taivaallista namia. Siellä on vielä sisällä erikseen sitä caramel -tököttiä. On makeeta ja voi niin hyvää.

    Tykkää

  2. Voi mitä epäonnea pyörän kanssa! Mutta sitkeetä, että jatkoitte kuitenkin.

    Kesken retken syötäviin jätskeihin seuraava vinkki ei sovi, mutta itselleni jätskihommassa kävi niin että turhakelaitteesta tulikin tosi arvokas peruslaite. Haluan nimittäin syödä hyvää ja epätylsää jätskiä, suosia vegaanista ja käyttää mieluummin vähän enemmän steviaa kuin sokeria. Jäätelökone on nyt ollut kolmatta kesää käytössä ja on upea laite.

    Sillä tulee mm. salmiakkijäätelöä, suklaajäätelöä, sitruunajäätelöä ja mangojätskiä niin että sekaan uppoaa pähkinärouhetta, marjasosetta, hilloa, tummaa suklaata rouhittuna ja sen sellaista. Joskus seassa on heraproteiinia tai chococappuccino-jauhetta herkkuversiossa, mutta muuten jätskit on vegaanisia, pohjana on yleensä kookosmaitoa sekä kaurapohjaista vaniljakastiketta ja/tai kauramaitoa.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s