Pirkkalan hölkkä ensi viikolla

Juoksu 1 h.
Keskisyke 142, maksimi 163.

10,21 km, 5 min 53 sek / km.
468 kcal.

Mettäpolku kotoa lähtiessä.
Mettäpolku kotoa lähtiessä.

Fiilispohjainen triathlontreenaaja kun tätä nykyä olen niin tänään tuli tommonen kymmenen kilometrin lenkura työpäivän päätteeksi. Ennen juoksua käytiin mettässä koirien kanssa ja poimittiin taas ämpärillinen mustikoita. Niitä on pilvin pimein ja ämpärillinen kahteen pekkaan kerättynä tulee alle tunnissa. Parasta.

Jos yhtään ilmainen ja terveellinen ruoka kiinnostaa niin menkää ihmiset mettään poimimaan mustikoita ja ottakaa jälkikasvunne mukaan saamaan marjanpoimintaelämystä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mutta se tämänpäiväinen juoksu. Lähdettiin yhtä aikaa härren kanssa juoksemaan kuitenkin molemmat omia lenkkejään. Mun juoksu tuntui kulkevan oikein hyvin heti kotiovelta lähtien ja painatin tonne jonnekin Pirkkalan Pereelle ja sieltä mutkan kautta kotio. En tiedä missä härre juoksenteli, hän vetäs jonkun 1,5 h lenkuran.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

PIRKKALAN HÖLKKÄ

Pirkkalan hölkkä on täällä Pirkkalassa järjestettävä juoksutapahtuma. Matkat ovat 10,5 km ja 5,5 km.

Pirkkalan hölkkä on ensi viikon keskiviikkona eli 5.8. ja tännekin tervetulleita on kuntoilijat ja urheilijat. Reitin voi jopa kävellä jos haluaa ja on siellä niitä kävelijöitä nähty.

Itte oon näillä näkymin menossa juoksemaan 10,5 km. Reitti kulkee Pirkkalan ulkoilumaastoissa ja sisältää ylä- ja alamäkeä. Tapahtuma on kiva semmoinen hyvän mielen tapahtuma, oon kerran vai kaksi aikaisemmin ollut juoksemassa. Muistaakseni kahdesti.

Kaurajogurttia, mustikoita ja kurpitsansiemeniä.
Kaurajogurttia, mustikoita ja kurpitsansiemeniä.

Pirkkalan Hölkän nettisivuilta kopsattu:

”Pirkkalan hölkkä järjestetään 5.8.2015 – voit nyt ilmoittautua mukaan!

Tapahtumapaikka ja -aika: 
Pirkkalan liikuntatalo/keskusurheilukenttä (Koulutie 9, Pirkkala). Tapahtuma-aika keskiviikko 5.8.2015, lähdöt klo 18.30 (T/P 12, T/P 14) ja klo 19.00 (muut sarjat)

Sarjat:
10,6 km: M, M40 ja M/N kuntosarja. 5,5 km: N, N40, M/N50, M60, T/P18, M/N kuntosarja. 2,2 km: T/P12,T/P14.

Osanottomaksut ja ilmoittautuminen:
Osanottomaksu 13 eur. Ilmoittautuminen My Next Run -palvelun kautta, viimeistään viimeistään sunnuntaina 2.8.2015. Sarjoissa P/T 12 ja 14 ei os.maksua. Ilmoittautuminen paikan päällä klo 17.45 mennessä (os.maksu 18 eur). Osanottomaksun voi maksaa myös liikuntaseteleillä (Smartum ja Virike), jolloin ne tulee lähettää etukäteen postitse osoitteeseen: 
MyNextRun Oy, Salomonkatu 17 B 49, 00100 Helsinki (viitetiedoksi Pirkkalan hölkkä). Muistathan allekirjoittaa liikuntasetelit.

Palkinnot:
Mitali kaikille maaliin juosseille osallistujille. Kilpasarjoissa palkintoina K-Citymarket Pirkkalan lahjakortteja, lasten sarjoissa parhaat palkitaan pokaalein. Kuntosarjoihin osallistuneille arvontapalkintoja. Miesten ja naisten (MYL ja NYL) reittiennätyksistä erityispalkinnot.

Reitti:
Hölkkä juostaan Pirkkalan ulkoilureitillä, lyhyet matkat yhtenä ja pidempi matka kahtena kierroksena. Lasten reitti kiertää yhtenä lenkkinä Vähäjärven ympäri ja on melko tasainen. Reitin alkuosassa lyhyt pätkä asfalttia, muutoin hiekka- ja purupintainen alusta. Maali sijaitsee urheilukentällä. Virallisesti mitattu. Katso tarkempi reittikartta ja reittikuvat.”

Pirkkalan Hölkkä Facebookissa.

Liikuntapäiväkirja Facebookissa.

Mainokset

5 thoughts on “Pirkkalan hölkkä ensi viikolla

  1. *takoo päätään tiiliseinään, koska missasi ilmoittautumisajan hölkkätapahtumaan* Ärrinmurrin. *mököttää*

    Tykkää

  2. *Hahaa! 🙂 Ei mökötäkään, koska ilmoittautumisaikaa on jatkettu tähän päivään klo 22 asti! Jeeeee!*

    Tykkää

  3. Mä tuon kyseiseen tapahtumaan kaverini, jota oon luvannut juoksuttaa silloin tällöin ja auttaa liikuntakipinän hehkuttamisessa. Hölkkäillään ja kävellään lyhyempi lenkki, eli superaikoja en hätyyttele tällä kertaa, mitalin kahmaisen kuitenkin. 🙂 Lupasin juosta kaverin tahdissa koko matkan, enkä revittele. Tuntuu ihan yhtä hyvältä olla tsemppari toiselle kuin yrittää ennätystä ite. 🙂

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s