Viikon treenejä

#anotherasssaved
#anotherasssaved (lokasuoja mun työmatkapyörään)

Tällä viikolla oon liikkunut seuraavanlaisesti:

MAANANTAI

Triathlonseuran harjoitustriathlon jossa matkat ovat

 • uinti 400 m
 • pyöräily 10 km
 • juoksu 3,5 km

Harjoitustriathlonin aika 44 min. Täysillä. Erityisesti juoksuni meni hyvin, koko ajan tuntui siltä, että hyvä juoksuasento pysyy ja juoksu oli rentoa vaikkakin vauhdikasta. Se, että asento pysyy hyvänä tekee mulla ainakin sen, että vauhtijuoksukin pysyy tunnelmaltaan rentona. Juoksin vauhtia 4 min 55 sek / km. Juoksu uinnin ja pyöräilyn jälkeen ei oo koskaan sama kuin pelkkä juoksu (ohhoh mikä tietoisku pullahti tähän väliin 😎 ).

Harjoituskisa järjestetään monena kesämaanantaina, tänä kesänä kai viimeisen kerran ensi viikon maanantaina. Osallistujia on ollut valtava määrä aina aloittelijoista suomenmestareihin. Harjoituskisa sopii kaikille, pitää vain muistaa ilmoittautua. Triathlonteam226.net.

Aamumettästä märkä aamukoira. Mortti nimeltään.
Aamumettästä märkä aamukoira. Mortti nimeltään.

TIISTAI liikuntalepopäivä.

Ohhottelin vaan ja ihmettelin uutta työpaikkaani ja sen työrytmiä jossa päivän työaika on useimmiten klo 6–14. Aikainen aikainen herätys melkein joka aamu, pyörällä töihin ja pyörällä kotio. Aikasin nukkumaan.

Mutstikkaa on meinaan.
Mutstikkaa on meinaan.

KESKIVIIKKO

Ystävä Teijan apuna juoksuharrastuksen aloittamisessa, juostiin 19 min jonka jälkeen voimatreeni 47 min. Oltiin sovittu treenitreffit heti mun töistäpääsyn jälkeen aikalailla mun työpaikan viereen Pirkkalan Liikuntatalolle ja juostiin Vähäjärvi ympäri jonka jälkeen sitä voimaa ulkoilmassa.

Omana treeninä maantiepyöräily 1 h 19 min jonka aikana vaihteeksi kastuttiin esterin perseen tuotoksista ihan perkeleesti, mutta hyvä peruskestävyyssykkeillä pyöräilty pyöräily oli.

Inhottavimpia tuntemuksia on se kun pyöräilykenkiin menee kaatosadevesi ja se jää sinne sentin parin kerrokseksi vellomaan hikisissä sukissa, en voi sietää sitä tunnetta ja tästä syystä jätän tulevaisuudessa kaikki mahdolliset sadepyörälenkit tekemättä tai varustaudun siten, että vesi ei pääse kenkään. Mutta joskus se vaan yllättää se sade ja sitte ollaankin pahassa tilanteessa hyi että.

Erään päivän eväitä. Falafelpyöryköitä, salaattia, uunipunajuuria, soijajogurttia, panaani. Näillä eväillä ei tuu lounastunnin jälkeistä väsymystilaa.
Erään päivän eväitä. Falafelpyöryköitä, salaattia, uunipunajuuria, soijajogurttia, panaani. Näillä eväillä ei tuu lounastauon jälkeistä väsymystilaa.

TORSTAI

Ystävä Teijan juoksuseurana ja juostiin taas semmonen 19 minuuttia jonka jälkeen voimatreeni  30 min joka sisälsi liikkeet dippi penkkiä vasten, vatsalihasrutistus, vinot vatsalihakset, punnerrus, rengassoutu. Teijan juoksuohjelman treenit pitenee ja vauhti kovenee viikko viikolta, hitaasta ja lyhyestä lenkistä ollaan lähdetty ja hyvin on mennyt.

Oma torstain treeni triathlonseuran yhteistreeni pyörä-juoksu joka oli mun kohdalla pelkkä juoksu koska perkeleellinen vesisade. Juoksu oli kovia vetoja pari lyhtypylvään väliä ja rentoa juoksua joka välissä. Kehittävää on tämä ja pääsin vetoja jo nopeammalla vauhdilla kuin aiemmin. Juoksutreenin kesto 46 min.

Aamumettä tänään.
Aamumettä tänään.

PERJANTAI liikuntalepopäivä.

Viikon pidemmät treenit sijoittuvat tällä viikolla viikonloppuun eli lauantaihin ja sunnuntaihin. Säästä riippuen juoksua, pyöräilyä, uintia, voimaa. Toiveissa olisi 2 h juoksu toisena päivänä ja 3–4 h pyöräily toisena päivänä.

Liikuntapäiväkirja Facebookissa.

 

Mainokset

2 thoughts on “Viikon treenejä

 1. Huomasin kanss asennon merkityksen juoksutreenissä. Hyvä asento niin syke pysyy suht koht aisoissa, henki kulkee ja vauhtiakin tulee kehiin mukaan. Onpa kaunis kuva tuo aamumettä.

  Tykkää

  1. Niinpä. Ja meno paranee huomattavasti kun on lantio edessä ja mitä kaikkee siinä asennossa onkaan. Loputonta hiomista varmaan kuitenkin. =)

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s