Kahvakuulaa ulkoilmassa

Voima 1 h

IMG_2644

Kuula poikineen.
Kuula poikineen.

Tänään oli taas treenitreffit ystävän jonka nimi on siiis Teija ja tulee esiintymään varmasti täällä blogissa useampaan kertaan, ehkä joskus myös kuvin,  kanssa Pirkkalan Liikuntatalon pihassa olevalla crossfit-salilla. Hyvä paikka treenata.

kuulailua04

Nähtiin siinä aamulla jo ysiltä, mulla oli mun kahvakuulat 8 kg ja 12 kg mukana ja saatiin kunnan kuntosalilta pari kuulaa lainaksi, 4 kg ja 6 kg. Näillä kuulilla ja omalla kokemuksellani yritin sitten opastaa Teijaa kahvakuulailun saloihin. En mikään ekspertti missään nimessä ole, mutta kyllä mää kahvakuulalla treenin saan aikaiseksi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kahvakuulatreeni on tosi hianoo, oon ennenkin sitä hehkuttanut. Se on niin kokonaisvaltaista, oikein tuntee kun lihakset työskentelee. Parhaimpia voimatreenejä on se, no joo kehonpainoharjoittelu mennee ehkä kärkeen jos olisi pakko valita. =)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Illalla oltiinkin sitten härren kanssa mustikassa ja saatiin ämpärillinen tunnissa poimittua. Mustikoita on ihan hirmuisesti. Niitä on niin paljon, että aika helpolla saadaan vuoden mustikat kerättyä. Joka päivälle semmonen 200–250 g pakkaseen niin hyvä on. No osa voi olla vattuja joita tulee kans suuresti ihan omalta tontilta. Villivattua. Se on iso rahallinen säästö vuodessa ja siittä tykkään. Aion nimittäin laittaa kukkaron nyörit tiukemmalle ensi kevääseen asti. =)

Varvut pullollaan.
Varvut pullollaan.

Mustikoita on niin paljon, että meidän ei tartte lähteä 100 metriä kauemmas omasta kotoo. Aika hauskaa.

Tärppä makoili mustikoissa.
Tärppä makoili mustikoissa.

Loppuun vielä kuva missä paparatsi yllätti mut kuvauspuuhissa taannoin kun kuvailin kummityttöä Rosendahlin rannassa Tampereella.

Paparatsi yllätti.
Paparatsi yllätti.

Liikuntapäiväkirja Facebookissa.

Mainokset

8 thoughts on “Kahvakuulaa ulkoilmassa

 1. Onko tuo ulkoilma”sali” ihan vapaassa ja yleisessä käytössä vai onko esim tiettynä aikana lukitut portit tai varattuja tunteja?

  Tykkää

 2. Hei! Etsiskelin vähän netistä triathlonkouluista ja blogistasi bongasin että olet käynyt triathlonkoulun v.2011. Löysin että Tampereen seudulla on Aquaplussan triathlonkoulu, muita en tainnut varmuudella löytää. Onko sulla joku mitä suositella? Minkä itse kävit? Lähinnähän se mitä tarvitsee on uintitekniikka ja sitten yleiset triathloniin liittyvät asiat, varustevalinnat yms. Kiitos vastauksesta, jos ehdit voit vastata myös sähköpostiin, mutta käyn täälläkin kurkkimassa 🙂

  Tykkää

  1. Heissulivei. Mää sanoisin, että liity Triathlonteam 226 -seuraan jossa minäkin nykyään olen. Edullinen vuosimaksu ja siellä on viikottaista uintiopetusta ja muuta valmennusta, paljon yhteistreenejä. Aquaplussalla näyttää kans olevan aloittelijoiden trikoulu. Hyvä sekin on. Itse olen ollut vuoden Aquaplusan triathlonkoulussa ja pari vuotta Venla Koivula-Huttusen triathlonopetuksessa. Hyvä sekin. =)

   Käy kattoon Triathlonteamin sivuilta mitä kaikkee on tarjolla. Uintiopetus seurassa on tosi hyvää ja sinne on tullut viime aikoina paljon aloittelijoita.

   Tykkää

   1. Kiitos vastauksesta 🙂 sisältyykö tuohon jäsenhintaan triathlonteamissa tosiaan kaikki sivuilla mainitut yhteistreenit? Onko siellä jotenkin esim. uintitreeneissä jaoteltu taidon mukaan tms., miten tällanen joka hädintuskin ui vaparia lyhyen altaamitan siellä selviytyisi? 😀

    Tykkää

   2. Joo kaikki treenit sisältyy ja uimahallimaksut kans. =) Uimahallissa aloittelijat ovat valmentajan kanssa ”terapia-altaassa” opettelemassa ja siis siellä on semmosia ketkä ei vielä osaa vapaauintia ja on huonosti vaparia osaavia eli mukaan vaan. Muut uivat isossa altaassa ittekseen. Myös kaikki muut treenit sopii aivan aloittelijoista kokeneisiin, ne on aina tehty niin, että siellä pärjää. Voit laittaa spostia mulle jaanaba@gmail.com jos haluat lissää tietää. =)

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s