Laiska keskiviikko

Juoksu 23 min
keskisyke 124

Uinti 40 min 

Tänään päivä on mennyt aika laiskasti; koiria ulkoiluttaen, ruokaa tehden, apteekkiasioita hoidellen, työjuttuja miettien ja sen sellaisesti. Illalla parit liikunnat eli juoksua pätkä jonka jälkeen uintia. Ihan kepposesti olen liikuntojen suhteen ottanut nyt ainakin tähän asti sillä lauantainen puolimatkan Finntriathlon Joroinen tuntuu vielä jalkasissa ja kehossa muutenkin.

Juoksuvaatteissa.
Juoksuvaatteissa.
Härre lähti uudessa paidassaan töihin. Hempeä. =)
Härre lähti uudessa paidassaan töihin. Hempeä. =)
Kaurainen aamupalani oli kaurapuuroo, kaurajogurttia, kahvia ja kauramaitoo. Mustikoita.
Kaurainen aamupalani oli kaurapuuroo, kaurajogurttia, kahvia ja kauramaitoo. Mustikoita.
Uuniin meni paprikaa, sipulia, lanttua, ruusukaalia, uutta perunaa.
Uuniin meni paprikaa, sipulia, lanttua, ruusukaalia, uutta perunaa.
Uunista tuli paprikaa, sipulia, lanttua, ruusukaalia, uutta perunaa.
Uunista tuli paprikaa, sipulia, lanttua, ruusukaalia, uutta perunaa.
Välipalani oli kaurajogurttia ja taateleita, vettä, kahvia.
Välipalani oli kaurajogurttia ja taateleita, vettä, kahvia.
Kävin poimimassa hetken kypsimpiä mustikoita ja samalla vein koiria mettään. Vielä pitää odottaa, että pääsee kunnolla poimimaan sillä eivät ole valmiita vielä.
Kävin tunnin verran poimimassa kypsimpiä mustikoita ja samalla vein koiria mettään. Edelleen pitää odottaa, että pääsee kunnolla poimimaan sillä eivät ole valmiita vielä nuo metsän mustikat.
Pussukoitten kanssa illalla juoksemaan...
Pussukoitten kanssa illalla juoksemaan…
... ja uimaan.
… ja uimaan.
Omakuva.
Omakuva.

Kuvat otettu kameran typerällä suotimella joka tekee kuvista vanhan näköisiä. Jos jostain piirteestä en kamerassani tykkää niin just tästä, tyhmiä suotimia ja efektejä.

Jos tänään oli laiska päivä niin huominen ei oo enkä anna sen valua samalla tavalla ohi sormien kuten tänään tuntui, en kässää miks musta tuntui siltä kun muutenkin viihdyn tämmösissä hommissa mitä oon tänään touhunnut eikä mulla koskaan oo mitään menoa menon perään sillä se ei mulle sovi.

Mutta siis huomenna mulla on ystävän kanssa treffit puolen päivän aikoihin, olen alkanut tsempata ja auttaa häntä liikunnoissa ja terveellisessä elämässä. Kivaa on se.

Liikuntapäiväkirja Facebookissa.

 

Mainokset

6 thoughts on “Laiska keskiviikko

 1. Oih, aina niin ihailen tätä sun kirjotustyyliä -tulee jotenki niin hyvä fiilis! Vaikket mistään ”hauskasta” tmv. kirjottaiskaan, vaan ihan tavallisesta arjesta ja treeneistä, niin silti huomaan aina hymyssäsuin lukevani sun postauksia. 🙂

  Hyvä homma toi kaverin auttaminen terveellisessä elämässä. Mullaki on oikee työmaa mun äiti, joka kyllä liikkuu, mutta ruokavalion kanssa saa tapella oikein kunnolla ku sokerikoukku on aika paha. Nyt se on kuulemma mun ohjeiden mukasesti kasvattanu annoskokoja, lisänny proteiineja eikä oo herkutellu. 🙂 Ja lauantaina tapaan yhen tuttavan, jolle oon tehny saliohjelman ja mennään sitä yhessä harjottelemaan. Ihana auttaa ihmisiä! 🙂

  Tykkää

  1. Mukavaa. =) Elämä on kuitenkin melkein kokonaan sitä tavallista. Oon miettinyt tätäkin lähiaikoina kun sain kommentin, että elämä on tylsää kun se menee sitä samaa rataa jne. Niinhän se varmaan on ja aikamoinen virtuoosi saa olla jonka elämä ei menisi aina sitä samaa rataa. Mää tulin siihen tulokseen, että mulla on aika kivaa koska mulla on niin älyttömän mukava harrastus tämä liikunta, että saan siittä vaikka kuinka paljon virtaa ja iloa ja se vie mua moniin paikkoihin ja sitten vielä se kun tehdään sitä härren kanssa yhdessä. Ei mulla oo tylsää vaikka elämä ihan tavallista onkin.

   On jotenkin tosi kivaa ja myös samalla omituista, että osaa auttaa toisia ihmisiä ihan oikeesti. Että tietää miten heidän kannattaisi liikkua tai syödä, tätä mää haluan lisää ja ihan pian miun koulutuskuviot on selvät niin pääsen niistä turinoimaan blogiinkin. Noi annoskoot on monella se ongelma, syödään liian pieniä annoksia ja sitten piirakkaa ja torttua ja pullaa liikaa. Toivottavasti saat tsempattua äitiäsi.

   Tykkää

  1. Heh, kuvia on onneksi kiva kattella. =) Ärsyttäviä sävyjä, no menettelee silloin tällöin, mutta joka kuvassa on selvästi liikaa. =D

   Tykkää

 2. Mitä pistät mausteeksi uunissa paistettuihin kasviksiin? Ja siis mitä pippuria ja mitä kaikkea muuta. 😀 Itelläni on tuo maustaminen vähän hukassa, kun joka paikassa lukee, että mausta suolalla ja pippurilla… Mutta millä pippurilla? Ei kai se pelkkä mustapippuri maistu miltään pidemmän päälle. Tekee vaan tuliseksi ja polttelevaksi kaikki ruuat.

  Eihän niitä suotimia ole pakko käyttää 😛

  Tykkää

  1. Vaihtelevasti. Joskus pelkkää suolaa. Joskus lisäksi pippurisekoitusta myllystä. =D Ei tartte paljoo laittaa niin riittää. Joskus jotain suolatonta yrttimausteseosta, en muista minkä merkkinen. Rakuunaa, timjamia. Kaneli sopii tosi hyvin varsinkin lanttuihin, porkkanoihin, bataatteihin. =)

   No joo ei tartte onneks käyttää, oli aika ainutlaatuinen kerta. En käsitä niitä silti. =D

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s