Uimamaisteri

Juoksu 43 min (ti).

Uinti 43 min (ti).

Juoksu 1 h 28 min (ma).

Hei, minä se vain olen.
Hei, minä se vain olen.

Teen usein ison pöntöllisen salaattia joka toimii pääruuan pohjana silloin kun on kyseessä salaattipääruoka. Eli iso kasa lautaselle salaattia ja päälle mitä milloinkin. Tällä kertaa sopivasti keitettyjä vihreitä linssejä. Semmosia, etteivät ole ihan mössöä, varmaan puolitin paketissa olevan keittoajan eli keittelin vain 10 min suolatussa ja maustetussa vedessä.

Valmiisiin linsseihin pistin vielä vähän oliiviöljyä ja kauhoin lautaselle salaatin päälle.

Joskus lisänä perunaa, joskus leipää. Heleppoo.

Viimeksi kulholliseen salaatteja tuli pinaattia, rucolaa, salaattisekoitustsa, paprikaa, kurkkua, jotain siemeniä (pellavan- ja auringonkukan), säilykeherneitä. Oliiviöljyä, pippuria.

Salaattia lautaselle.
Salaattia lautaselle.
10 min keitettyjä vihreitä linssejä.
10 min keitettyjä vihreitä linssejä.
Sehän on linssisalaatti. Nam.
Sehän on linssisalaatti. Nam.

Maanantaina olin juoksemassa triathlonseuran yhteistreenissä ja sieltähän sain etureidet mukavasti kipeäksi spurtattuani mäkiin ja käveltyäni pitkin askelin takaperin. Hyvä treeni oli se.

Ennen maanantaista treeniä rentouduin pihalla nurtsilla maaten.
Ennen maanantaista treeniä rentouduin pihalla nurtsilla maaten.

Eilen tiistaina kasattiin porukkaa ja lähdettiin hölköttelemään Nokialle pururadalle jonka jälkeen järveen uimaan. Niin se nyt vaan näyttää olevan, että härre on märkäpuvulla mua nopeampi uimari. Ei oo ennen ollut. Hän on oman uintinsa saanut kuntoon opettamalla muille harva se maanantai käsivedon oikeaa asentoa vapaauinnissa. Uskokaa tai älkää mutta niin se on.

Juoksevia uimareita. =)
Juoksevia uimareita. =)

Liikuntapäiväkirja Facebookissa.

 

Mainokset

4 thoughts on “Uimamaisteri

 1. Missä on Katri taas ollu kun ei oo yhtään näkyny yhteistreeneissä? Taas ihan muissa omissa hommissa tai metsäpyöräilemässä tai halkopinolla tai mitä milloinkin. 🙂 Miksei toi härre muuten ala uintivalmentajaksi oman toimen ohella? Tai juoksuvalmentajaksi tai sekä että. Se olis hyvä. Ja sä. 🙂 Oma motivaatio epämukavuusalueelle hyppäämiseen on ollu vähän hukassa viime kuukausina ja etenkin kun tää kesäkään ei ala millään. No, pientä uutta intoa tähän kaikkeen touhuamiseen sai taas, kun nähtiin ja juteltiin ja näistä blogiteksteistä ja kuvista saa kans. Kivaa, kiitos! 🙂 Huomaan, että mulla on ruokailutkin liian hällävälit tällä hetkellä, eikä se voi olla vaikuttamatta fiilikseen, jaksamiseen ja energioihin. Lupasin äsken itselleni, että palaan takaisin parempaan, terveellisempään ja säännölliseen vanhaan, koska se on kivempaa. Ja kasvisruokaa vieläkin enemmän sekaruuan sekaan, koska se on namia. 🙂 Koskas lounaalle Kehäkukkaan? 🙂

  Tykkää

 2. Olis kyllä kiva jos Katria näkyis, mutta tuut sitten kun on sopiva kerta.
  Härre ei varmaan halua lisähommia oman työnsä oheen ainakaan toistaiseksi kun se vie niin paljon aikaa. Mutta ei sitä tiedä vaikka joskus hyvinkin. Mää sitten kun mulla on siihen kouluttautuminen, alan varmasti tekemään lisähommaa liikunnan parissa. Mitä se sitten on sitä en vielä tiedä sillä mua kiinnostaa moni.

  Jos mulla ei oo töitä 15. tai 16. 7. niin silloin lounaalle Kehäkukkaan. Selviää vasta varmaan tänään tai maanantaina olisko mulle jo silloin töitä vaikka alun perin pitikin aloittaa uudessa paikassa vasta elokuun alusta. Tänään mulla on toiseksi viimeinen päivä töitä vanhassa paikassa aika hianoo! =D

  Tykkää

 3. Huu, jännää kun työt loppuu vanhassa paikassa, muistan tunteen erittäin hyvin, koska itse vaihdoin työpaikkaa 1,5 vuotta sitten ja se oli mulle iso juttu. Hyppääminen vakituisesta turvallisesta ja mukavasta virasta yksityiselle puolelle, jossa oli uudet kuviot ja uusi tuntematon työkaveri, se oli kyllä vähän jopa pelottavaa. Uuteen ja eteenpäin kannattaa kuitenkin aina hypätä, mä oon sitä mieltä. Siksi peukutan sun valintaa ja rohkeutta. 🙂
  Mä oon tietty töissä 15.-16.7., mutta voisin olla sopivasti vaikka etänä vähän aikaa, niin päästäis pureskelemaan Kehikseen. 🙂 Tän päivän treenien peruuntuminen omalta osaltani kyllä vähän harmitti isommin, mä olisin halunnu juoksu-pyörää tänään. En ehtiny tehdä mitään, nyt on vasta tän päivän ensimmäinen vapaa hetki. Nukkumaan!

  Tykkää

  1. On jännää ja ne loppu jo. Sanotaan näin, että tykkäsin työstä kovin enkä olisi halunnut irtisanoutua, mutta en nähnyt muuta vaihtoehtoa. Hyvä on mun uusikin työ oikein hyvä.

   15.–16.7. nos sulle käy niin pittää viestitellä sillä mulle kyllä käy. =)

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s